Post by perboladische on Feb 5, 2022 19:31:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se ova igra.. završili ste sve razine do sada.. čekam kada će Nukebox ukloniti ploču "UNDER CONSTRUCTION" i dodati nove razine. Učinite što prije
Igra je zabavna. Međutim, nakon razine 1 stvari postaju ovisne o dijamantu. Ne možete ništa nadograditi jer su vam potrebni dijamanti koje morate kupiti pravim novcem. Igra ne nudi prilike za osvajanje dijamanata i na kraju zaglavite s puno novca i nikako ga ne možete iskoristiti. Mislim da ga treba ažurirati.
Ovo novo ažuriranje otežava zarađivanje dragulja, a to je sranje. Vi ste pohlepni što nas tjerate da plaćamo dragulje. Također je pohlepno što za neke dnevne zadatke moramo nadograditi kuhinjske predmete, ali kako uopće možemo nadograditi predmete kada je sada teže zarađivati dragulje? Prije nije bilo pošteno, a sada je još gore. Da bih zaradio 1 dragulj dnevno, morao sam potrošiti dragulje na 2-4 predmeta koji koštaju više od 5 dragulja odjednom. Dakle, da sam imao samo 5 dragulja, ne bih mogao ni proći tu potragu da pređem na sljedeću. Molim vas neka bude pošteno.
Igra ovisnosti! Sviđa mi se, ali u posljednje vrijeme se smrzava i obrušava me. Osim toga, odlična je igra
Igra je dobra, ali kao i obično morate pogledati reklamu za sve. Moja glavna zamjerka je što ne dajete nikakve dragulje za vaše postignuće i ne možete kupiti nikakve nadogradnje bez njih. Morate pogledati video da biste dobili samo 1 dragulj, morate dobiti 10.000 xp-a i samo 7 dragulja, zašto ne i 10. većina važnih nadogradnji košta 10 dragulja i više. Uglavnom, trebaju dati više dragulja 💎 Oh i vratite stari party bus, sad je sranje. Morate pogledati video i čekati 2 sata, sranje!
Ponovno uvedite značajku party busa. Nova opcija vam jedva dopušta da zaradite 3-4 dragulja u danu koji uopće nisu dovoljni. Osim toga, neka me tehnička greška spriječila čak i u obavljanju jučerašnjih svakodnevnih zadataka. Tajmer je stao nakon što je prvi zadatak bio dovršen i nije mi dopuštao više. Molimo riješite ove probleme. Uredi: Značajka dnevne misije također ima previše problema. Stalno osvježava prije nego što uopće dobijem priliku vidjeti zadatke. Popravite to.
Food Truck Chef™ Cooking Games Dažādas spēles zanf
Molimo provjerite razinu 22 na pozornici za roštilj. Mislim da postoji greška u tome, već nema kupaca i još uvijek ima vremena, ali zarada nije dosegnuta do cilja i rezultata s FAILED iako nema 0 kupaca, s preostalim vremenom. Automatski nije uspio? 🤔
Užasna igra, prisiljava vas da platite pravi novac za dragulje koje zaradite, a koji su vam potrebni za nadogradnju namirnica i opreme i otključavanje novih područja igre ne gubite vrijeme
Uživam u tome, ali zašto morate koristiti dragulje za nadogradnju stvari? Možete sve povisiti, a još uvijek ne proći razinu. Također, ako završite svih 40 razina sa svim zlatnim zvjezdicama, ne dobivate ništa za to. Dragulje treba koristiti za otključavanje novih područja i posebnih uređaja. Također, U bi trebao moći dodirnuti završni proizvod i otići do osobe, a ne gurnuti ga. Kako ne ide uvijek.
Sada puna reklama. Sada su oglasi između svih razina, često na otvaranju, pa čak i dodan odvratan video zaslon koji reproducira oglase u pozadini TIJEKOM igranja igre.
Previše kovanica manje dragulja. Sve stavke kada kupite morate izgubiti dragulje, čak i sastojke i nadogradnje trgovine. Možete li, molim vas, dati manje koristeći dragulje pri kupnji restorana? Tako da mogu više uživati
Loše kontrole. Previše oglasa.
Nikada ne ostavljam recenzije za igre, ali ova igra je izgubila sav moj napredak, novac i dragulje. Morao sam početi potpuno ispočetka. Služba za korisnike sada ne odgovara na e-poštu i pogodite što, igra se neće učitati na mom telefonu. Nakon što otvorite svoju treću lokaciju dragulji su potrebni za 90% nadogradnji i, naravno, jedva da ih nagrađuju. Jedini način da se zapravo krene naprijed je kupnja dragulja što ih čini gomilom novca zamišljam. Tako sam razočaran ovom igrom, postavkama i korisničkom službom.
Food Truck Chef™ Cooking Games სხვადასხვა dbw
Lijepa igrica ljubavi lijepa je ali se smrzava pa me to malo nervira ali nema drugih problema si to je ok
Zabavno i izazovno. Dosta prilika da zaradite novac u igri, što je lijepo. Jedina mana su kontrole, koje nisu baš osjetljive. Obično mi treba 2-3 pokušaja da uspješno povučem i ispustim namirnicu na predviđeno mjesto. Zbog toga je postalo jako frustrirajuće igrati. Sve u svemu, dobra igra sa zabavnim opcijama hrane i nećete morati platiti za igranje. Međutim, nedostatak osjetljivosti je frustrirajući.
Zar nam ne možete davati besplatne dragulje svaki dan? Tako je dosadno! Potrebno je ažuriranje! Bolesno 🤧
Death Incoming! Phiêu lưu tsua
Aplikacija se stalno smrzava.. štoviše, preuzeo sam 2 igre i igrao ih za besplatne dragulje.. nakon dovršetka akcije još uvijek nisam dobio nagradu koja pokazuje prolazak vremenske zone za više od 3 dana.. a onda kada sam provjerio 4. dana je ista nagrada za akciju već nestala..zašto nas tjerate da preuzimamo i igramo druge igre kad ne želite dati nagradu??..to je tako neugodno.. ova aplikacija je postala gora nego što je bila prije. .
Reklame su nepodnošljive. Videozapisi od 30 sekundi svakih nekoliko minuta. Plus tipke smještene tako daleko od ruba zaslona da pokušaj klikanja na njih zatvara igru jer moj telefon misli da maknem aplikaciju. Povuci i ispusti ima iznimno malu marginu što rezultira uzastopnim neuspjelim pokušajima stavljanja hrane na tanjure itd. Dragulji se plaćaju za pobjedu, a ne plaćaju za estetiku ili značajke. Sve ostalo je super i rado bih platio verziju bez oglasa. Potrošio bih više dragulja na značajke.
Ova igra je zabavna i zarazna, ali tim za podršku je sranje. Nisam mogao igrati više od tjedan dana jer se učitava samo do 66%. Sve što kažu je da rade na tome. U međuvremenu sam izgubio svoje dnevne darove i potrošio puno novca na dragulje za ovu igru.
Problem koji imam je da ono što pokušavam koristiti prstom pomicanjem hrane do svakog kupca zatvara aplikaciju. Svi morate riješiti ovaj problem zbog svog novca koji sam platio za dragulje. Molimo kontaktirajte svoje tehničare i neka greške budu razrađene kako bih mogao dati bolje recenzije.
Još uvijek pokušavam kliknuti na gumb za igranje kako bih zapravo ušao u igru... Deinstaliran/instaliran 2x i još uvijek ne prođem zaslon gumba PLAY. Nešto o tome da ne možete dobiti resurse ili nešto slično... Strike 2, vani ste... ne želite mu dati treću priliku za bombardiranje.
Volio bih da mogu svoje bodove koji su preko 1 milijun pretvoriti u druge stvari kao što je možda umjesto toga dobiti zvjezdice..
"Ova igra je tako lažna, i ne želim i tebe! Pobjedi. puna nereda. Prošao sam sve te razine? i pobijedio, a oni mi još uvijek neće dati 5 zvjezdica u igri da dođem do karniva izazova. gubite vrijeme preuzmite ovu igru. trebalo bi da bude zabavno" nije prokleto poduzeto ?trgovina širokih igara bolje igrati igru Monopoly and Trouble .bolje od ove gluposti"👎💯💯✔✔
Igram ovo godinama. Moj android se jučer ažurirao i sada aplikacije nema???
Bok. Sjajna igra. stvarno uživam. Samo 1 bod frustracije: svaki dan barem jednom, video o besplatnim draguljima ne daje besplatan dragulj. Videozapis se reproducira, djelomično ili u cijelosti, a zatim se tge timer resetira bez zaslona s besplatnim dragim kamenjem. Možete li, molim vas, pogledati ovo? Hvala
Stvarno lijepa igra. Prošlo je dosta vremena otkako sam ga sada igrao. Tužan dio je što mi nije ostalo spas od prije godinu dana. Ali možda bi bilo lijepo ponovno igrati.
Lijepo
Podržavam Francis Pare...kako napredujete igra vas tjera da trošite dragulje i sprječava vas da dobijete više... Trenutno mi se dvostruko naplaćuje dragulj. Prvo pri kupnji, a zatim nakon čekanja svih onih obveznih minuta do isporuke, oduzimaju još dragulja kada stigne. Vrlo nepoštena igra. Čak i nakon što ste napisali e-poruke timu za podršku o tome ništa nije učinjeno... SVOJIM NEPOŠTENOM UNIŠTAVATE SAVRŠENO DOBRU IGRU
Ovu igru imam godinama. Prije sam mu dao dobru recenziju, ali osjećam da je svakim ažuriranjem sve gore. Ako nadogradite predmet, morate pričekati oko 30 minuta da biste ga mogli koristiti ili platiti dodatne dragulje. Dragulji nestaju. Biti prisiljen ažurirati ga kako biste mogli igrati. Stalni oglasi također kad god igrate. Iskustvo nije tako ugodno kao tada. Kad god otvorite igru, reklame za novčiće i dragulje nalaze se na cijelom vašem zaslonu. Vrijeme je za brisanje i nastavak.
igra je lijepa, ali se učitava tako sporo svaki put kad otvorim aplikaciju. mučim se još oko 30 minuta da ga pokušam otvoriti, a onda još uvijek ne radi. ova igra nije vrijedna ako niste strpljivi
Ova igra je grozna. Ne čine ga tamo gdje možete lako skupljati dragulje, ali većina nadogradnji zahtijeva novčiće i dragulje. Tako sam napravio aktivnost koja je trebala osigurati besplatne dragulje ako završiš aktivnost. Završio sam aktivnost, nema dodanih dragulja. Zatim žele da kupite dragulje, što sam i učinio, ali opet nikada nisu dodani u moju igru. Deinstalirati ću ovu igru! Nemojte trošiti novac na ovu igru!!
Dobra igra. Ubojica vremena. Samo dragulje je teško nabaviti. I trebaju vam za sve
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual odb
Zaustavite napad zombija na svoje dvorište uz pomoć moćnih biljaka! Čitajte dalje za važne informacije u nastavku! Pripremite se da zaprljate svoje biljke jer će gomila zombija željnih zabave uskoro upasti u vaš dom. Upotrijebite svoj arsenal od 49 zombi-zapucavajućih biljaka — graškalice, orahe, trešnje bombe i još mnogo toga — da malčirate 26 vrsta zombija prije nego što vam razbiju vrata. Ova aplikacija nudi kupnje putem aplikacije. Možete onemogućiti kupnju putem aplikacije pomoću postavki uređaja DOBITNIK PREKO 30 NAGRADA IGRE GODINE*
Događa se toliko toga što je čini previše kompliciranom za ono što bi u biti trebala biti jednostavna mobilna igra. Većina poteza bi mogla biti malo automatiziranija npr. tapkanje za mazanje umaka ili jelo za razliku od povlačenja. Uključeno je previše povlačenja. Također zašto se savjeti ne mogu prikupljati automatski? Zaustavljanje kupaca dok se ne pokupe napojnice je loša stvar. Previše nepotrebnih stvari zahtijeva novčiće npr. namještaj. Oni također samo kompliciraju stvari. Jednostavnost bi pomogla
Nikada do sada nisam imao problema. Kupio sam dragulje i ne vide se. Ponovno sam pokrenuo telefon nadajući se da će se pojaviti, ali sada piše da ne mogu igrati jer imam otvorenu igru na drugom uređaju. Dobro! D=
Volim igru, stvarno mi pomaže da budem puno brži i usredotočen. Također je jako zabavno i izaziva ovisnost....ali imam jedan problem. Nažalost, morao sam deinstalirati igru jer mi se potpuno ugasila. Igra je pala u mrak. doslovno. I u nekom trenutku nisam skupljao svoje dragulje za svakih 5 razina koje sam završio. Imao sam loootttt novčića, ali samo 1 dragulj. To se ne zbraja. Igra je super.. ali čini se da u nekom trenutku prestane raditi i zamrzne se. Samo mi je drago što nisam potrošio novac
Svi moji podaci su izbrisani bez upozorenja, sad moram krenuti ispočetka, svi moji dragulji i novčići su nestali!!! Molim te popravi!!!! Hvala vam
zašto više ne mogu koristiti party bus otkad sam ažurirao igru prošli tjedan? stalno je greška..i oh, nedavno se igra čini kao da nas "igra" (kupci su došli kad istekne vrijeme ili nekoliko sekundi prije isteka vremena koje je nemoguće poslužiti)
Ove igre smrde od zadnje nadogradnje! Nekada je to bio zabavan i pošten izazov, ali sada je gotovo nemoguće zaraditi dragulje za nadogradnju. Molim vas dajte nam party autobus. Vaš brod je šala koja ne daje nikakve dragulje. Daje samo novčiće koji nisu od pomoći! Ako niste preuzeli ovu igru, NEMOJTE.
Dao bih 5, ali podrška me je izgubila. Igra je dovoljno zabavna neko vrijeme, čak dovoljno da sam potrošio nešto novca. Izgubili su me ipak u svom odjeljku besplatnih dragulja gdje preuzimate druge igre, postižete ciljeve i trebali biste biti nagrađeni draguljima za igru. Nemoj se truditi. Čak i ako postignete ciljeve slijedeći njihova pravila, nećete dobiti nagradu, a podrška je beskorisna.
Njihovo novo ažuriranje krade dragulje koje zaradite. Sada morate čekati kada kupite stvari s draguljima ili gledate više oglasa, a zatim aplikacija uzima vaše dragulje svaki put kada se prijavite u svijet hrane. Apsolutno glupo. Također vas tjera da platite za predmete kada ih kupite draguljima i ponovno kada ih preuzmete. Sve što ova aplikacija radi je da vas natjera da potrošite novac na više dragulja samo da biste ih ukrali.
Uživao sam. Prije sam je igrao na svom tabletu, ali kada pokušavam instalirati na svoj mobitel, ne mogu dohvatiti svoje spremljene igre. Molim vas pomozite da vratim moju prethodnu spremljenu igru. Hvala vam
Uživao sam u ovoj igri. Međutim, kada stignete dalje, trebate dragulje za nadogradnju ili ne možete napredovati pa sam započeo i završio ponudu za 135. Trebalo je 2 dana i nikad je nisam dobio. Kada sam kontaktirao podršku rekli su da sam već dobio. Poslao sam snimku zaslona svog stanja dragulja koji je 0 i znam da mogu pogledati i vidjeti stanje. Stoga će nastaviti koštati novac budući da oni ne ispune svoj dio ugovora o besplatnim draguljima. Loše korisničko iskustvo.
Čini se da se razine s vremenskim zadacima mogu upravljati, ali osjetljivost na dodir nije na mjestu, vrlo iritira.
Ova bi igra mogla biti zabavna, ali zavarava. Cijelo prvo područje čini vas da mislite da biste ovo mogli igrati bez ulaganja puno novca, ali čim prijeđete na sljedeće, vrlo je jasno da trebate kupiti dragulje ako želite nastaviti dobro u igri. Posebni izazovi također su samo trik koji će vas natjerati da potrošite više jer vam je potrebno znatno više nadogradnji (a time i kovanica i dragulja) da biste sudjelovali, što na kraju košta više od nagrade. Zabavna igra ako imate $ za baciti.
Igra je vrlo jednostavna za korištenje, razumijevanje i učenje nadogradnje te zabavna za igranje.
Igra nema previše oglasa koji bi vas gnjavili. Također stvarno izaziva ovisnost! osim dragulja, morate potrošiti dragulje na nadogradnje i otključavanje, ali ne dajete igraču dovoljno da to učini, a zatim da biste dobili besplatne dragulje, tjerate igrača da prestane igrati vašu stvarno sjajnu igru kako bi zajedno krenuo igrati drugu igru ! Gdje je u tome smisao!
Sviđa mi se ova igra, zabavna je, kreativna i izaziva ovisnost. Međutim, posljednjih nekoliko ažuriranja zabrinulo me. Ne razumijem kapu na draguljima party busa. Nadogradnja predmeta je strogi uvjet za napredak u igri, pa zašto otežavati njihovu zaradu? Ljudi ne mogu trošiti novac cijelo vrijeme i ne bismo trebali biti prisiljeni ne igrati se ili uživati ako si ne možemo priuštiti kupnju. Budimo pošteni ovdje. Također, igra je već izazovna, TAPAS je pretežak. Previše za kuhanje bez pomoći.