Post by perboladische on Feb 5, 2022 19:37:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Ta igra je zabavna, ne razumejte me. Ko pa sem izbral biom..Plaža na primer, izgleda kot puščava s 5-3 bloki luž...In ne prisili nas, da plačamo najemnino. Samo omejite velikost zemljišča. Anddddd naredi kt, da bomo lahko imeli mistične živali in druge stvari, ki so mistične. To bi naredilo igro zabavnejšo in bolj zabavno.
😋😋😋😋😋😋😎😎😎😋😋😋 dobra, všeč mi je ta igra😀
Tu se lahko naučite več in več kmetovanja in načina gradnje hiš. Zmorem ves čas in nikoli mi ni dolgčas💞💞
Popolnoma odlična igra! Imam pa nekaj predlogov, ki bi jih rad dodal. 1 na konjih, naj bo tako, da lahko dva igralca jahata konja. 2 Ali obstaja funkcija, kjer lahko nataknete vrvi na konje in jih vodite? Če ne, lahko dodate. 3 prosim naredite AI vaščan in ocean. Če boste dali vse te zahteve, bom popolnoma presenečen. Hvala, ker ste prebrali ta komentar.
To igro igram že več kot eno leto. Grafika je popolnoma odlična in s to igro sem pridobil veliko novih prijateljev. Ena stvar, ki jo sovražim, je, zakaj se število všečkov na zasebnih zemljevidih vedno zmanjša vsakič, ko nekomu zemljevid ni všeč? Število všečkov ne bi smelo vplivati na število všečkov. Torej, če je nekomu všeč moj zemljevid in nekomu pozneje moj zemljevid ni všeč, ali igra izbriše podobno, ki ga je dala prva oseba ali kaj? Morda se ne zdi veliko, vendar je za veliko ljudi, vključno z mano.
Resnično mi je všeč ta igra, ker je na spletu ali brez povezave. Igrate jo lahko na spletu s prijatelji ali tudi brez povezave.😇😇
To je dobra igra, zahteva nekaj dela, vendar je dobra igra in za številne oglase, kot je kaj se dogaja s tem
Odlični igri je koncept všeč, vendar bi morali popraviti Echaments. Včasih ti dajo napačnega... Izberem bogastvo 3 Odpade mi perje 1
Najboljša igra vseh časov
Meni je igra super samo ne vem je v kreativnem svetu malo prostora in ne vem kje najdem v mestu živali
Ovire in ovire so dovolj težke, da dosežete kontrolno točko in določite svoje mesto na kontrolni točki za ponovno drstenje. Priporočila
Odlična alternativa minecraftu. Lahko dobite dovolj kovancev za odstranitev oglasov v nekaj dneh in možnost, da ustvarite zemljevid in ga nato naložite v splet in ga igrate v preživetju, je res zabavna funkcija.
Planet Craft: Mine Block Craft রোমাঞ্চকর pjot
Igra je v redu, vendar bi morala biti kot minecraft. Tudi meni je prenehalo delovati.
LAG prosim popravi. Razen tega je 100% všeč. Želim si, da bi bil nadzor tudi lažji, tbh
Planet Craft: Mine Block Craft Aventură ljz
Igram v preživetju brez povezave. Nekega dne sem ugotovil, da so vsi predmeti, ki sem jih hranil v skrinji, izginili. To je drugič. Ko se je to zgodilo prvič, sem igro takoj izbrisal. Mislil sem, da se s posodobitvijo to ne bo več zgodilo in postelja, ki je točka ponovnega zagona, ni delovala. Zarodim še kje. Prosim, popravite to.
Igra je bila zelo dobra. Zelo mi je bilo všeč. Ampak sem dal 4 zvezdice samo zaradi oglasov! V tej igri je preveč oglasov, ki jih sploh ne morem igrati. Ali lahko daste manj oglasov v tej igri! Moja igra preveč zaostaja, da me zombi ubije ali se celo ZRUSI! Prosimo, izboljšajte fps in dajte manj oglasov v tej igri! Šele takrat bom dal 5 zvezdic.
Odlično in vse, vendar ... Če vas ljudje v načinu PVP še vedno lahko udarijo na varnem območju, kar ni pošteno do igre, prosimo, popravite to!
Všeč mi je ta igra...včasih sem nadzoroval klane, ko je bil planet kock glavni strežnik....je nekaj hroščev in napak...ničesar čakajočega ne morem popraviti... po ogledu pritožb mnogi ljudje ne morejo premakni se ali celo poglej....to mine s časom...prej sem imel obe napaki in ga lahko večino časa uporabljam čisto dobro...kar se tiče ljudi, ki jih takoj zbodejo..oprosti, če si to bil ti naredil sem to in za to ste ocenili z eno zvezdico. Priporočam, da se odpravite v oddaljeno mrestišče, kjer ni nikogar. 5 zvezdic
To je samo zloraba, slaba. Na zaslonu je ZELO preveč oglasov. Pa tudi kontrole. Grozno. Ne izgubljajte časa s to aplikacijo! To težavo lahko odpravite tako, da zmanjšate količino oglasov na zaslonu. Prav tako prosimo, da bo igra videti boljša, saj je med igranjem grda.
prešel v kreativni način preživetja za enega igralca, je moja zgradba še vedno uničena zaradi strele. Če bi želel svojo obrt, bi jo prenesel. Včasih je bilo zabavno, zdaj pa samo neumno. Vsekakor je ne bom več igral. Ne pozabimo na denarni žeton. Ne morem verjeti, da bi jim google dovolil goljufijo. Stavim, da so celo vzeli moje osebne podatke in jih verjetno tudi prodali hekerju. Vsekakor bom opravil nekaj varnostnega skeniranja, da vidim, ali to podjetje to počne, potem zagotovo išče pravno pooblastilo
Jaz ljubim to igro. Ampak dal sem le 4*, saj nas lahko pri preživetju za več igralcev drugi igralci ubijejo. Kar mi ni všeč. Lahko pa nam tudi ukradejo stvari v skrinji. Prosim za funkcijo izdelave, kjer lahko skrinjo odprejo samo lastnik skrinje in njeni prijatelji. Drugače je ta igra zelo dobra, deluje pravilno v mojem računalniku in telefonu.
Ta igra je res lepa in obstaja veliko stvari za početi, kot je rudarjenje, vse skupaj. Odlično.
Grow Empire: Rome உத்தி gtw
Vse skupaj je odlična igra, vendar je res res zaostajala kot res zaostajala. Ne morem niti premakniti dveh presledkov, preden začne znova zaostajati in to se zgodi vsakič, zato prosim, da bo manj zaostajala, zato prosim, prosim, naj bo manj zaostajala
Kakšna odlična aplikacija! Ker se zdi, da je zdaj edini tukaj, ker je premium različica mrtva, upam, da vsaj planet craft živi in nadaljuje z dobrim delom.
TA APLIKACIJA JE NEVERJETNA, BI BI PRIPOROČAL, vendar padec navzdol je, da lahko izgubite predmete, prosim, popravite to in arrowwos so na strošek, prav tako pa je tudi dimantni oklep in zlahka umrete zaradi preživetja in želim se odpraviti na kreativno, da bi bilo to kul, tudi jaz mislim, da če dodate preživetje, vendar z zasukom kreativnega načina bi BILO ZELO NEVERJETNO in tudi včasih, ko klepetate v zasebnem klepetu, besedilo obupa, vendar se vrne in sovražim ga, ko vam ljudje zmotijo hišo nekreativno
Ni zelo združljiv z mojim Androidom. Nisem mogel dostopati do svojih dveh skrinj in do peči. Ena skrinja je imela 20 železnih in železnih meč ter kramp. Izkopam jih, da dobim nazaj svoje vire, vendar sem jih vse izgubil.
Res?? Zelo sem razočaran. Izbrala sem uporabniško ime "Anonimno" in vedno je pisalo, da je "slaba beseda". Še ena težava... internetna povezava je bila močna in vsakič, ko odprem to, se pojavi pojavno okno o »slabi povezavi«. Tega res ne morem igrati. Preveč je. Če bi to lahko ocenil samo z 0 zvezdicami, bi.
Dodajte živahno plavanje ter več blokov in mafij v igrah za preživetje za več igralcev in ustvarjalnem igranju za več igralcev. Dodajte posteljo v igri za več igralcev za preživetje. Dodajte nove bloke v preživetje za več igralcev. Dodajte bloke, ki so samo v Planet Craftu, ne pa tudi v Minecraftu. Dodajte zemljevide zakladov v igri za več igralcev. Brez teh je tvoja igra dolgočasna.... Ampak vseeno mi je všeč😁. Eno vprašanje pa vendar. Ustvaril sem samo zasebni svet prijateljev, vendar ga moj prijatelj ne zna igrati. Zakaj???
Planet Craft: Mine Block Craft Adventure ewv
Ne maram izgubljati sredstev, ko umrem. Vse moje trdo delo, ki ga zbiram, gre zaman in vedno sem odklopljen, vendar mi je igra res všeč.
Res uživam v igri, vendar si želim, da bi bili portali ali dodatne dimenzije. Obstajajo tudi vasi, rudni vozički in postelje, pa tudi nove mafije, kot so morska bitja.
Z veseljem dobim vaš odgovor. To je res zelo zanimiva igra, tako kot minecraft. Ampak ne bom dal pet, saj nihče ni popoln in da lahko več delaš na igri. Vem, da je težko najti napako in jo nato rešiti, vendar vam vsem verjamem. Zagotovo vam bo postala igra številka ena. Enako želim od Boga. Pa vso srečo.............
VELIKO OGLASI. Preveč, da bi celo pravilno igrali igro.
Igra je odlična, vendar ZELO moteča na mojem telefonu.Izgubil sem veliko stvari, ker ga nekako vržem (ko ga res nisem vzgojil) in ga ne morem pobrati nazaj. Tudi moje skrinje se ne da odpreti in izgubil sem vse v njih. To velja za moj račun na mojem telefonu in računa obeh mojih sinov na njihovih Kindle Fires. Rad bi temu dal 5 zvezdic, ker je igra sicer super. Morda bo kmalu izšla nova posodobitev in odpravila te težave.
To je res lepa igra, vendar se nekajkrat pokvari in vzame celotno baterijo telefona. In vsem ljudem, ki pravijo, da ni postelje, ne morete imeti postelje v igri za več igralcev.
Eden od razlogov, zakaj sem dal dve zvezdici, da nima orožja, kot so RPG, ognjemet, AK-47 ali minigun
lepo ! ampak preveč dodatkov in ne morem dobiti kovancev
Starši, karkoli že počnete, si oglejte to igro, preden razmislite o prenosu za svojega otroka. Ta igra je polna spolnih plenilcev, somov in nesramnih, čudnih, nadležnih in nadlegljivih ljudi. Ta igra se moti tudi z vašim internetom in ves čas izgublja povezavo in se motijo/zamikajo. Ta igra je popolnoma grozna. Razvijalci bi morali nekaj storiti glede vedenja ljudi v tej igri. Dodajte filter, da tem ljudem ne bo treba biti neprimerni. Hashtag te stvari.
Odlična igra, vendar bi rad, če bi lahko nekako premagal igro, ampak res dobra igra, jaz sem profesionalec v pvp-ju.
dobra igra
Včasih je bila lepa igra, zdaj pa so onemogočili temnejše nebo in niso dali možnosti, da bi ljudje, ki jim je bilo všeč črno nebo, omogočili, prosim, prinesite jo nazaj
Dajem 4 zvezdice, ker imamo v tej posodobitvi lahko samo 3 zemljevide in če jih poskušam dobro osvežiti, bodo vsi izginili v 15 dneh, ostalih nisem mogel ponastaviti na 30 dni, tako da bomo lahko moški 5 ali 6 zemljevide v prihodnosti in ga lahko ponastavim na 30 dni, če igramo na strežniku, prosim, zadnja 2 sem izbrisal, ker jih nisem mogel ponastaviti, zdaj pa piše, da ne morem ustvariti več svetov, ker ti je zmanjkalo prostora
najslabša igra, v kateri sem se prijavil, je pisalo "potrebujemo vaše datoteke in datoteke z OSEBnimi podatki" pritisnem ne, piše "to potrebujemo za igranje" in rečem ne. POPRAVI TO. samo zato, ker se nisem mogel igrati, še ne pomeni, da me morajo sovražiti.
Vedno priporočam to žanrsko aplikacijo za ustvarjanje blokov Planet Craft, saj so njene funkcije odlične in obstaja več kot 300 tem😍😍😍